Bouwen Op Maat Project VL

Project VL

Bouwen van een halfopen bebouwing als gezinswoning in moderne stijl. Deze woning is zeer functioneel ingericht voor mensen die net dat ietse meer nodig hebben. De mogelijkheid beneden een grote bureauruimte of slaapkamer met dressing te voorzien is niet in iedere woning van dit type mogelijk. De gesloten voorgevel met overdekte parkeerplaats zorgt voor een mooi geheel aan de voorzijde. De grote glaspartijen achteraan de woning zorgen voor een gevoel van licht in de woning waardoor iedereen s'morgens blij is aan de ontbijttafel te mogen plaats nemen.

Behoren tot deze woning: overdekte parkeerplaats, grote slaapkamer of bureau op het gelijkvloers, berging, leefruimte met open keuken, 3 slaapkamers, dressing, badkamer

Alles begint bij een goed gesprek...

Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak.